Tillbehör & Lås

 

Här hittar du tillbehör för dina nycklar samt lås och låscylindrar.

Vi fyller hela tiden på sortimentet, men saknar du något ser vi fram mot att höra från dig! 

Oljor & Spray

Låscylindrar till dragkrok

Ångerrätt

Ångerrätten gäller i 14 dagar efter att du tagit emot varorna. Vid retur betalar du frakten själv. Meddela oss via info@nyckelpost.se om du önskar returnera en vara. Ångerrätten gäller inte för nycklar som har specialtillverkats för dig.

Frakt

Vi skickar alltid nycklarna i ett anonymt kuvert som postas till dig inom 2-4 dagar. När du beställer nyckelkopian kan du välja mellan:

Standardfrakt som ingår i priset och är ett vanligt brev via PostNord. Ett enkelt knep för att göra detta fraktalternativ säkrare är att ange en grannes, eller någon annans adress som nycklarna postas till. 

Rekommenderat brev till närmsta postombud. Då behöver du personligen legitimera dig hos ombudet för att hämta ut brevet och det är dessutom spårbart hela vägen. Detta fraktalternativ kostar 95 kr extra.

I de fall vi skickar ut ett brev till dig för att hämta in originalnyckeln skickar vi alltid med vanligt brev via PostNord. Önskar du skicka din nyckel till oss via Rek. kan du göra det på egen bekostnad från ditt närmsta postombud.

Läs mer här: Frakt och villkor