Så funkar nyckelkopiering

 

Vår tjänst är utvecklad för att det ska vara så smidigt, snabbt och säkert som möjligt för dig att få dina nyckelkopior. Nyckelkopiering hos Nyckelpost.se består av tre steg som du kan läsa om här:

1. Beställ nyckelkopiorna online

Börja med att beställa nyckelkopian direkt i vår webbutik. Ange nyckelnummer och ladda upp bild på nyckeln vid beställningen. Här finns en guide var du hittar nyckelnumret.

Om nyckelnummer saknas eller om vi inte får match på numret skickar vi hem ett brev till dig med svarskuvert att skicka in originalnyckeln för fysisk avläsning i. (Detta alternativ kan väljas bort vid beställning).

2. Vi tillverkar nycklarna

Så snart vi fått beställningen tillverkar vi dina nyckelkopior. Via våra databaser får vi match på ungefär 3 av 4 nyckelnummer, övriga nycklar behöver vi får in för fysisk avläsning.  

Nycklarna tillverkas i toppmoderna lasermaskiner med högsta precision. 

3. Snabb leverans av nyckelkopiorna

Slutligen packar vi nycklarna i ett anonymt vadderat kuvert som postas till dig inom 2-4 dagar. Våra fraktalternativ:

Standardfrakt kostar 20 kr och är ett vanligt brev via PostNord. Ett knep för att göra leveransen säkrare är att ange en kompis adress som nycklarna postas till. 

Rekommenderat brev till närmsta postombud. Då behöver du personligen legitimera dig hos ombudet för att hämta ut brevet och det är dessutom spårbart hela vägen. Detta fraktalternativ kostar 95 kr.

Vi lämnar funktionsgaranti på nycklarna, skulle de mot förmodan inte fungera i låset skickar vi ut nya nycklar eller återbetalar pengarna. 

 

 

STÄLL EN FRÅGA

Varukorg
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.